WENYARD

Reprezinta o posibilitate de castig uriasa, cu numai 95 euro, investitie o singura data!
Este simplu, permite ca noii membri sa ajunga rapid la castiguri, creeaza lideri de retele/structuri.
Dupa cum probabil stiti, in aceste vremuri de criza, afacerile derulate prin intermediul internetului au avut cele mai spectaculoase cresteri, fapt ce a dus la o expansiune fara precedent a acestui domeniu.
WENYARD NETWORK este o platforma economica virtuala, cu aplicabilitate in economia reala, care si-a inceput activitatea in octombrie 2013, iar in 13 ianuarie 2014 a fost lansarea oficiala. Din acest moment, s-a lansat Bursa NASGO (asemanatoare Bursei FOREX ), un nou concept de Bursa Virtuala cu aplicabilitate in economia reala, unde vor fi listate companii reale, ca si pe bursele clasice, cunoscute in acest moment.
Wenyard ofera posibilitatea crearii unei retele globale, in care mebrii vor avea beneficii substantiale, unul dupa celalalt.
Sistemul este unul binar pentru construirea propriei retele si unul onliner care inseamna introducerea de oameni in reteaua ta, din intreaga lume, cei ce se inscriu dupa tine in sistem. 
Reteaua binara se contruieste de catre fiecare din noi, cu parteneri adusi atat de tine, cat si de echipa ta si se concretizeaza in comisioane cash si in actiuni in acelasi timp.
Doar cu 3 pers. puteti castiga cca. 75 euro saptamanal, cu 6 oameni castigati cca. 750 euro saptamanal, s.a.m.d.
Reteaua onliner in care intra aprox. 500 (cinci sute) de persoane/ZI sub tine, genereaza sume cuprinse intre 5 euro si 6000 euro pe SAPTAMANA, de care achizitionezi actiuni, la pretul zilei. Binenteles ca primirea acestor sume depinde de anumite conditii pe care la puteti citi aici: https://wenyard.com/download/Wenyard-Bonusplan.pdf
  la capitolul Onliner Bonus, impreuna cu planul de marketing si bonusarile.
Wenyard, nu se compara cu nici un alt Plan de compensare de pana acum, are bonusurile generoase, premii, promotii.
Fata de alte sisteme onliner, aici inscrierea nu poate fi facuta "de proba", ci doar achitand valoarea minima a Pachetului Broker=95 euro. Celelalte pachete, la care se poate upgrada ulterior, cu diferentele necesare, au valorile de: pachetul Pro Broker=295 euro si Executive Broker=795 euro. Cunoscand aceste pachete, veti putea intelege mai usor conditiile din tabelul de pe linkul de mai sus.
Eu m-am inscris in decembrie, iar acum pe sistemul onliner, sub mine sunt 20.000 de persoane. Pe linkul urmator, aveti un material video de 8 minute, de prezentare a afacerii: https://www.youtube.com/watch?v=UDmaixwyV0E
 . Daca v-ati decis si credeti ca vreti sa incercati, accesati linkul: https://wenyard.com/signup/successfulbusiness

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu